Aydın BŞB ASKİ'de sözleşmeli personel bilmecesi! Muhalif bellenenler işten atılacak mı?

Aydın BŞB ASKİ'de sözleşmeli personel bilmecesi! Muhalif bellenenler işten atılacak mı?

Yıl sonunun yaklaşması ile birlikte Aydın BŞB Su ve Kanalizasyon İdaresi'nde (ASKİ) sözleşmeli personel krizinin patlak verdiği bildirildi...

A+A-

Aydın BŞB Su ve Kanalizasyon İdaresi'ndeki (ASKİ) 32 sözleşmeli personelin geleceklerinin masaya yatırıldığı bildirildi!

ASKİ kaynaklarının aktardığı bilgilere göre; muhalif bellenen sözleşmeli personele (Kıyım yapılacağı) yol verileceği, yönetime yakın olan isimlere de dokunulmayacağı belirtiliyor. (Aydın BŞB'nin sosyal medya hesaplarında yayınlanan haberlerine beğeni emojisi bırakanlara dokunulmayacağı konuşuluyor.)

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında "hoş" yazıları kaleme almadığı belirtilen ve Aydın medyasının en önemli kalemlerinden duayen bir gazetecinin halen arıtma tesisinde sürgünde olan yeğeninin ilk planda gönderilecekler arasında yer aldığı bildirildi!

ASKİ Yatırımlar daire Başkanı Çağrı Çaylak'ın kadrosunda olan 2 sözleşmeli personelin işe gelmeden maaş aldıkları (9 Bin TL), Çaylak'ın bu iki personel hakkında işlem yapılmasını istediği halde ASKİ yönetimin kılını kıpırdatmadığı, bu iki ismin Hakan Olgaç ve Ozan Çavuşoğlu'nun koruması altında oldukları, ASKİ personeli arasında  konuşulan iddialar arasında yerini koruyor!

Sözleşmeli olarak ASKİ'de çalışan 32 personelden kimlerin kalacağı, kimlerin işten atılacağı yılbaşı öncesinde belli olması bekleniliyor.

Öte yandan uzun süredir Söke kaynaklarından adeta yağan "Çallı İnşaat" dosyasını yeni haftada açıyoruz! Söke-Bağarası Çallı İnşaat'ın adeta CV'sini çıkartan Söke kaynakları, en büyük "vurgun"ların bu şirket üzerinden yürütüldüğünü öne sürdüler! Şirketin "hususi" vurgun işleri için kurulduğunu öne süren Söke kaynakları, şirket sahiplerinin kime yakın olduğunun ortaya çıkarılmasını istediler! Kısacası, yeni haftada Çallı İnşaat dosyası geliyor... 

Personelin sosyal medyada bıraktığı taktir gören emojilerin bazıları:

ee273b84755.png

emoj.jpg

lut-coin-2147156.png 

   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.