Aslanoğlu'nun il başkanlığına adaylığı suya mı düştü?

Aslanoğlu'nun il başkanlığına adaylığı suya mı düştü?

Seçilmişlerin hazırladığı dosyanın altından Şenol Aslanoğlu nasıl kalkabilecek?

A+A-

"Genel Başkan Başdanışmanı Engin Özkoç’un öncülük ettiği Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede İzmirli Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, Milletvekilleri Ednan Arslan ve Deniz Yücel’in il başkanı Aslanoğlu’nu şikayet ettikleri öğrenildi. Aslanoğlu’nun kongrede aday olarak genel merkez tarafından işaret edilmemesini isteyen isimlerin kongre sürecinde yaşanan gelişmeler, delege seçim süreci ve ilçe kongrelerine ilişkin rapor verdiği öğrenildi.

Son zamanlarda AK Parti ve MHP’nin önemli isimleriyle birlikte muhalefetin de gündemine gelen İl Başkanı Aslanoğlu’nun siyasi ve ticari yaşamına ilişkin çıkan haberler, kamuoyu tartışmalarının da tek tek anlatıldığı iddia edildi."

Bu alıntı, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nu çok yakından tanıyan ve geçmişte Balçova CHP ilçe örgütünde de görevler üstlenmiş bir parti üyesi tarafından gönderildi...

Bilindiği üzere; Fare rakıyı içtikten sonra yumruğunu vurmuş masaya başlamış bağırmaya: "O kedi buraya gelecek!"
O hesap olsa; İzmir MV'leri Ednan Aslan, Deniz Yücel ve MYK Üyesi Devrim Barış Çelik'in KK'nın huzuruna çıkmadan öncesinde bir şişe rakı devirip devirmediklerini bilemiyoruz ama, KK'ya "O Aslanoğlu gidecek" demişler! 
Böylesi bir eylem gerçekleştirdikleri için, öncelikle bu 3 İzmirli ismi kutluyoruz...
Siyasetçi dediğin adam, evelemeden, gevelemeden ve partisine, kamuya zarar veren unsurların temizlenmesi için ne pahasına olursa olsun, doğrulardan şaşmadan gereğini ya yerine getirecek ya da gereğinin yerine getirilmesini sağlamasını bilecektir! 
Açıkçası bu eylem, İzmir ve CHP adına 2015 yılından beri tek alkışlanabilecek bir eylemdir! Malumunuz; KK, 2015'in Haziran'ından 2023'ün Mayıs'ına kadar İzmir Milletvekiliydi... İzmir ve CHP İzmir adına, böylesine bir alkışlanacak bir işe, eyleme imza attığını hatırlıyor musunuz? Biz hatırlamıyoruz! 
Neyse, Kadın Kolları'nın başına yeni danışman atadıktan sonra, KK'yı da fazla önemsemenin bir anlamı yok! Çünkü, 3 İzmirli'nin Aslanoğlu hakkında KK'ya anlattıklarının milyonlarca fazlası KK için rahatlıkla yazılabilecektir de ondan!

Ednan Aslan... Seçilmiş MV...
Deniz Yücel... Seçilmiş MV...
Devrim Barış Çelik... Seçilmiş PM Üyesi... Şimdinin MYK Üyesi... 

Şenol Aslanoğlu... Atama il başkanı... 

Bu paylaşımı Uzaylı Zekiye yapmadı... Aynı zamanda Balçova CHP üyesi olan Şenol Aslanoğlu yapıyor... Ne zaman? Mart 2019 yerel seçimleri başkan adayları ve meclis üyesi listelerinin açıklanmasının ardından bilakis Şenol Aslanoğlu tarafından yapılıyor... 
Şimdi, Şenol Aslanoğlu, KK tarafından Balçova belediyesi meclis üyesi listesine adı yazılmış olsaydı, bu paylaşımı yapar mıydı? 

bb248de6-8691-4592-a8e3-a7e129e5fa1d-001.jpg

Peki, KK tarafından Şenol Aslanoğlu CHP İzmir il başkanlığına atanırken, acaba nasıl bir duygular içindeydi? 
Temsil, "KK, yüzümüzü güldürdü" gibisinden bir paylaşım yapmış mıdır?

Neyse... İşin güzel tarafı, atama Aslanoğlu, bu 3 İzmirli'nin yerinde ve zamanlaması da mükemmel olan bu işleri için esip, gürlemiş!
Demiş ki; "Genel merkez koridorlarında dedikodu yaparak il başkanı belirlemeye çalışanlar..."
Türkçesi, Aslanoğlu'nun bu esip, gürlemesi de çokta tın hani!
Arkadaş, bak o isimler ama öyle ama böyle seçilmişler!
Ya siz?
Atama değil misiniz? 
İl başkanı sıfatınız ve yanınızda İZBETON'cu da olmasa, Kiraz'ın Solaklar köyünde kim size kalkar "hoş geldiniz" deyip çay ısmarlar? 
Acaba, Solaklar köyünü harita üzerinde gösterebilir mi?
Hani bir söz var... Zararın neresinden dönerseniz kardır... O hesap, KK'da Diyarbakır'a gösterdiği şefkatin binde birini Şenol Aslanoğlu'na gösterdiği taktirde, Aslanoğlu il başkanlığına aday adayı dahi olamaz deriz!

Ha... İl başkanlığı için mi?
Böylesi sıkıntılı bir sürecin ve yerel seçimlerin üstesinden gelecek il başkanının adı da Musa Çam'dır!

Gerisi de şimdilik faso fiso!

Bir hatırlatma notu daha... Aslanoğlu'nun repertuvarında, 24 saatte koop kurmak ve İZBETON'dan D22 ihale usulünü titretecek referanslar bulunuyor! Bu referansların Ankara'da masada da olduğu biliniyor artık... Ancak, Yapı Kooperatifleri Ana Sözleşmesi ve Kanunlara göre; Yapı Kooperatiflerinin EN BÜYÜK ORGANI GENEL KURULDUR ve ALINAN KARARLARIDIR... Ve... Genel Kurul Kararları olmadan bırakın müteahhitler gibi Kentsel Dönüşüm işlerinde adrese teslim ihalesiz işler almayı, bakkal dükkanından bir kutu "KİBRİT" dahi alamazsınız! Almaya da kalkıştığınızda da Ağır Caza Mahkemelerinde verirsiniz hesabını! 
Kanunlar ve yönetmelikler değişmemişse; sayın Aslanoğlu bıraksın seçilmişlere laf yetiştirmeyi, çıksın göstersin kurduğu Kooperatiflerde aldığı GENEL KURUL KARARLARINI ve ondan sonra nasıl İZBETON'dan ihalesiz inşaat işi aldığını bir güzel anlatsın! 
Ne kadar güzel bir iş değil mi yapı kooperatifleri kuruyorsunuz... Başta, yasal zorunluluk arsanız olması lazım... Arsa İzBB'den... Yap kardeş demek İZBETON'dan... Ne güzel bir dünya... Ondan sonrada koridorlarda il başkanı atıyorlar diye bas yaygarayı... 
Şenol Bey, size hiç denk gelmedi mi Vezir'in restoranında mahalle delegelerinin nasıl yazıldığı? 

:))
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.