ASKİ Çetesi dağılıyor! İlk kimler birbirini satacak?

ASKİ Çetesi dağılıyor! İlk kimler birbirini satacak?

ASKİ Çetesi, bu defa yaptıkları pislikleri temizlemek etmek için bilgisayarlarda mesaiye başladı!

A+A-

Öncelikle; Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun çok sinirli olduğu belirtilen Sarı Bina'daki toplantının detaylarını yarın yayınlanacak haberimize rezerve ettik!

İstedikleri kadar toplanıp toplanıp dağılsınlar bilinsin ki; DEVLET ASKİ Çetesi için düğmeye bastığında bakın neler çıkacak neler! 15 Gündür yazdıklarımız ne ki! Asıl bomba ASKİ Çetesinin temizlediği dosyalar, silinen faturalar, naylon faturalarla sözde alınan malların listesi, hepsi ve hepsi öyle bir bir ortaya çıkacak ki; tüm Türkiye bu ASKİ Çetesini yakından tanıyacak ve küçük dillerini yutarak ortaya çıkacak olanları görecekler ve okuyacaklar! 

Şimdi bunlar bilgisayar ortamında her şeyi temizlediklerini sanıyorlar ya; unutmayınız ki akıl akıldan üstündür! İşte akıllı insanlar günü geldiğinde (Devlet, ASKİ Çetesini topladığında) DEVLETİNE yardımcı olmak için koşacaklar!

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'ın MV olma ütopyasını, Çerçioğlu'nun vizesi ile MV adayı olacağını anlayabilirsiniz ama,  HAK, HUKUK, ADALET diye günde 3 öğün konuşan Genel Başkanının izinden neden gitmediğini bir türlü anlayamazsınız! Sayın Kılıçdaroğlu'nun hak, hukuk, adalet demesi, istemesi sizin için bir anlam taşımıyor mu Başkan Ali Çankır Bey?

Susmak onaylamaktır Başkan Ali Çankır Bey? ASKİ Çetesinin vurgunlarını, yolsuzluklarını ONAYLIYOR MUSUNUZ Başkan Ali Çankır Bey? Buyurun Ali Akmeşe'yi çağırın yanınıza anlatsın size ASKİ Çetesinin NAYLON FATURA işlerini! Ondan sonra da gözünüz yiyorsa açıklama yaparsınız! Yoksa sizde mi CHP'nin Aydın'daki Komutanı olarak bu ASKİ Çetesi'nden korkuyorsunuz? 

Erhan G. adlı okuma şefi ve eşinin ASKİ'den atılmalarına bir göz atalım mı? Erhan G. altında kurumun arabası Ozan Çavuşoğlu ve Hakan Olgaç'ın yönlendirmesiyle piyasa yapıyor! Bakıp görmüş olacak ki; tahakkuk silme işlerinden fazla zivtlenemiyor; kendi düzenini kuruyor, başlıyor kendine çalışmaya! Açığa düşmüş olacak ki; tak işten atıyorlar karısıyla birlikte! Her halde "öterim ha" demiş olacak ki; küt İncirliova'da rezidans dairesi alıveriyorlar! Rezidans sakinlerinin anlattığına göre; Erhan G. ASKİ Çetesi'nden kimin hakkında nerede ne konuşmuşsa bir gece evine bir grup misafir geliyor! Rezidans sakinlerinin duydukları seslere göre; Erhan G. evinde bir güzel bebek gibi pış pışlanarak seviliyor!

ASKİ içinden gelen bilgilere göre; Erhan G.'nin yerini bu defa Erhan A. almış! Ne güzel değil mi? Koşullar ne olursa olsun ellerinin altındaki yedek oyuncuyu anında sahaya sürebiliyorlar! 

Tekrar Ali Akmeşe'ye dönersek; Asker kökenli ve terbiyesi almış olan Akmeşe, Ozan Çavuşoğlu ve Hakan Olgaç'a NAYLON FATURA işlerinde karşı çıkıyor! Gelen bilgilere göre de faturaları kesen Aydınlı firma sahibi de Akmeşe'nin bu çıkışından sonra etrafına yusuf yusuf sesleri çıkarmaya başlamış!

Akmeşe, dün sabah saatlerinde Sarı Binaya geliyor... Detaylarını dün vermiştik... Fakat, Akmeşe'nin Başkanvekili Karakoz'a Genel Sekreter Yardımcısı Yemen'e şikayet ederken "İstediğim an Ozan Çavuşoğlu'nu 10 dakikada bitiririm" demesi, işin ne denli ciddi boyutlarda olduğunun itirafı değil midir?

Öte yandan abartısız; günde en az 15-20 ASKİ çalışanı "Çeteyi ne zaman toplayacaklar?" diye haberlerin altındaki yorum köşesinden mesaj atıyorlar! Rahat olun; gönderdiğiniz mesajları yayınlamıyoruz!

Kuşadası ASKİ'deki sayaçlar başlı başına bir yolsuzluk dosyası! Kuşadası ASKİ'de binlerce B.... marka sayacın bozuk çıktığı, hurdaya mı gittiği yoksa firmaya iade mi edildiği belli değil diyorlar!

Ayrıca; yüklü miktarda borçlu abonelerin bilgisayarda "sayaç bozuk" gösterildiği, ancak "sayaç itirazda" ibaresi seçilerek borçların silindiği; sayaç okuma şirketine de "okunmuş" gibi binlerce abone şişirildiği, haksız ödemelerin yapıldığı; sayaç okuma memurlarına sözde okudukları sayaç başına 5 TL tespit ödül sözü de yerine getirilmemiş; muhtarlıklar tarafından gönderilen "Abone Defterleri"nde oynamalar yapıldığı bildirildi! 

Yukarıda da belirttiğimiz gibi; ASKİ Çetesi DEVLET tarafından çökertildikten sonra asıl sinema o zaman başlayacak! 

Silinen su paraları kör kuruşuna kadar ortaya çıkarılmazsa buyurun; başka bir şey demeyeceğiz!  

Toplantının detayları yarın geliyor...

Bizi izlemeye devam ediniz... 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.