Armada Praxis Yalıkavak, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde şampiyon oldu

Armada Praxis Yalıkavak, Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde şampiyon oldu

Armada Praxis Yalıkavak, Hentbol Kadınlar Süper Ligi final serisi dördüncü maçında Yenimahalle Belediyespor'u 32-27 yenerek, seride durumu 3-1 yaptı ve şampiyon oldu.

A+A-

Armada Praxis Yalıkavak, 2023-2024 Hentbol Kadınlar Süper Ligi şampiyonluk etabı final serisi dördüncü maçında deplasmanda Yenimahalle Belediyespor'u 32-27 yenerek, seride durumu 3-1 yaptı ve şampiyon oldu.

Armada Praxis Yalıkavak, kupasına kavuştu

Yenimahalle'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi'nde düzenlenen ödül töreninde ligi ikinci sırada bitiren Yenimahalle Belediyespor oyuncularının madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Koordinatörü Zeki Pehlivan verdi.

Şampiyon Armada Praxis Yalıkavak oyuncularının madalyaları ile kupasını, THF Başkanı Uğur Kılıç takdim etti.

Törenin ardından AA muhabirine açıklamada bulunan THF Başkanı Kılıç, "Bu uzun lig maratonunu şampiyon olarak tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak'ı kutluyorum. Gayet genç bir kadroyla finale çıkma başarısını gösteren Yenimahalle Belediyespor'u da kutluyorum. Emeği geçen bütün teknik ekibi, sporcuları, ailelerini, sponsorlarımızı, yöneticileri tebrik ediyorum. Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanan bütün takımlarımıza da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.