Altay'dan Mustafa Denizli'ye teşekkür

Altay'dan Mustafa Denizli'ye teşekkür

Altay'dan Mustafa Denizli'ye teşekkür

A+A-

 Altay Spor Kulübü, görevinden ayrılan teknik direktör Mustafa Denizli ile aralarındaki resmi sözleşmenin üzüntüyle sona erdiğini belirterek, efsane teknik adama teşekkür etti. Yapılan açıklamada Mustafa Denizli'nin 11 numaralı formasının emekli edildiği duyuruldu.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Altay'da, efsane teknik adam Mustafa Denizli, bir mektup yayınlayarak görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Denizli'nin açıklamasının ardından Altay Spor Kulübü'nden de bir açıklama yayınlandı.

"Mustafa Denizli ile aramızdaki "resmi" sözleşmenin sona erdiğini üzüntüyle açıklıyoruz"
Siyah-beyazlı kulüp açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "18 yıl boyunca formamızı giyen, kulüp tarihimizin en fazla maç oynayan ve en çok gol atan futbolcusu unvanlarına sahip, takımımızı Süper Lig'e çıkaran, stadımızda ismi yaşayan efsanemiz "Büyük Mustafa" Sayın Mustafa Denizli ile aramızdaki "resmi" sözleşmenin sona erdiğini üzüntüyle açıklıyoruz. Altaylı" apoletini omuzlarında her zaman gururla taşıyan ve taşımaya devam edecek olan Sayın Mustafa Denizli ve ekibine değerli hizmetleri için sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Denizli'nin 11 numaralı forması emekli edildi
Açıklamasında bu ayrılığın bir veda olmadığı vurgulanırken, "Aramızdaki güçlü bağın simgesi olarak, "Büyük Mustafa" ile özdeşleşen "11" numaralı Altay formasını önümüzdeki sezondan itibaren emekliye ayırıyoruz" ifadelerine yer verildi.

aw516427-01.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.