Altaş şirketi, CHP'li belediyelerden 11 yılda ne kadarlık ihale topladı? Altaş'ın sahipleri ile yancı şirketlerin sahipleri kimler?

Altaş şirketi, CHP'li belediyelerden 11 yılda ne kadarlık ihale topladı? Altaş'ın sahipleri ile yancı şirketlerin sahipleri kimler?

Akıllara durgunluk verecek Altaş ihale dosyalarını tek tek açıyoruz! CHP'li belediyelerden yaklaşık (E.R.) 5 KATRİLYONLUK ihaleyi bu 4 şirket nasıl kazandı? Şirketler hangi ihalelere çifter çifter girdiler, hangi ihalelerde MİTOZ bölünme yaşandı?

A+A-

Tevellütleri, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mayıs 2010 ayında CHP Genel Başkanı olmasına dayanan Altaş ve grup şirketlerinin CHP'li belediyelerden "KESİNTİYE UĞRAMADAN" 11 yılda kazandıkları/aldıkları/verilen İHALE DOSYALARINI açıyoruz!

Hafta sonuna kadar hazırlayıp anca bitirebileceğimiz AKILLARA DURDUNLUK GETİRECEK haberimizde; adı geçen şirketlerin kuruldukları günden sahiplerine her birinin belgesini Ticaret Sicili Gazetesi'nden elde ettiğimiz belgelerinin yanında, Altaş ve grup şirketlerinin ihale alarak girdikleri CHP'li belediyelerden "ASLA" çıkmadıklarına tanık olacaksınız! 

Eski rakamla 5 KATRİLYONLUK bir ciroyu Altaş ve grup şirketleri hangi CHP'li belediyeler üzerinden yakaladılar? Tek tek ihale belge ve özetlerini yayımlayacağız!

Altaş ve grup şirketlerini CHP'yi yönetenlerden birileri bu belediyelere YÖNLENDİRMİYORSA, arada duygusal ilişkiler yoksa; bu 5 MİLYARLIK ihale CİROSUNA NASIL ULAŞILDI?

CHP tepe yönetimi, 11 yıldır bu CHP'li başkanlara "Çevre Temizliği Hizmet Alımı", "Araç, iş Makinesi Ve Ekipmanları Kiralama Hizmeti", "Araç Kiralama Hizmeti Alınacaktır", "Temizlik, Çöp Toplama Ve Nakil Hizmeti Alınacaktır" İHALELERİNE ÇIKIN DİYE AYAR MI ÇEKİYOR, AKIL MI VERİYOR?

Bu CHP'yi Ankara'da yönetenlerin bir tanesinin bile olsa aklına, belediye başkanlarına "İş Makinası Alın", "Çöp Arabası, Kamyonu Alın" vb. SÖYLEMEK GELMİYOR MU?

Bu nasıl bir DÜZENDİR?

Bu nasıl sözde sosyal demokrat BELEDİYECİLİKTİR?

Hiç mi yüzünüz kızarmaz?

Hiç mi utanmazsınız?

Köpek osurdukça "Belediyecilik bizim işimizdir" demekten geri de durmuyorsunuz ya...

Daha ne diyelim?

Hepsi ve daha fazlasıyla BELGELİ ÖZEL DOSYA HABERİMİZ hafta sonuna kadar geliyor...

 



 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.