Al sana online ihale!

Al sana online ihale!

Kılıçdaroğlu, KÖYKOOP'un aldığı ihaleleri YouTube üzerinden canlı mı izliyor?

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in eşi KÖYKOOP Başkanı Neptün Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesine yeni yılda rekor bir süt satışı daha gerçekleştirdi: 20 MİLYON 600 BİN 20 LİRA 

Geçtiğimiz yıl Tire Süt Koop'la bağlarını askıya alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 15 yıldır yürüyen "Süt Kuzusu" projesi çerçevesinde süt alımlarını Başkan Soyer'in eşi Neptün Soyer'in başkanı olduğu KÖYKOOP'tan almaya başlamıştı! 

Bir önceki "SÜT" alımı haberimizde; İzmir Büyükşehir Belediyesinin 1 yıllık aradan sonra yeniden Tire Süt Koop'a döndüğünü "İzmir Büyükşehir Belediyesi süt alımlarında tornistan mı yaptı?" başlıklı haberimizle duyurmuştuk!

Kılıçdaroğlu, KÖYKOOP'un aldığı ihalelerini YouTube üzerinden canlı mı (Online) izliyor?

Meğer İzmir Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı süt alımlarında KÖYKOOP'la olan bağlantısını koparmamış aynı zamanda eski çözüm ortağı Tire Süt Koop'tan yeniden süt almaya başlamıştı... 

Geçtiğimiz hafta sonunu İzmir'de geçiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çiğli tramvay hattı temel atma töreninde bir avuç insana yaptığı konuşmada; İzmir Büyükşehir Belediyesinin yaptığı ihalelerin şeffaflığına vurgu yaparak, ihalelerin YouTube üzerinden canlı yayımlandığını söylemişti!

İzmirlilerin ne kadarı İzmir Büyükşehir'in ihalelerini merak ederek online YouTube üzerinden izlediklerini bilemiyoruz ama, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun da bu ihale laflarını izlemeden söylemiş olacağını da düşünemiyoruz!

Ayrıca, CHP Genel Merkezi'ndeki canlı yayıncılarda bundan böyle İzmir Büyükşehir Belediyesinin ihalelerini de canlı yayınlamalarını buradan öneririz! Ne de olsa işin içine hak, hukuk, adalet, yetim hakkı masalı yok, YouTube'dan online yayın var! En azından Kılıçdaroğlu'nun ihaleler YouTube üzerinden online yayımlanıyor lafı da havada kalmamış olur!

6565-1.jpgŞimdi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak 2021 ayında 43 Milyon 362 Bin 220 Liralık süt alımı ihalesi gerçekleştirmiş...

43 Milyonluk süt ihalelerinin 20 Milyon 600 Bin sıfır 20 Liralık kısmını Başkan Tunç Soyer'in eşi Neptün Soyer'in Başkanı olduğu KÖYKOOP almayı başarmış!

Şimdi... Sayın  Kılıçdaroğlu'nun da ihalelerin YouTube üzerinden online yayınlandığını da bildiğine göre; ortada da "Eş satıyor, koca alıyor" durumu da olduğuna göre, CHP'lilere soruyoruz; sizce bu durum etik midir etik değil midir?

Tire Süt Koop 15 yıldır okul sütü ve süt kuzusu projesini başarı ile yürütüyor... Üreticiden işletmeye kadar sütü soğuk zincir ve her türlü mikrobiyal kontrolü ile İzmir'e getiriyor. Sütün işletmeden tüketiciye kadar ki sürecini de en iyi alt yapı ile yürütüyor. Ve 1 tek çocuk bile zehirlenmesi olmadı, 1 tek şişmiş süt paketi olayı yaşanmadı...

Peki, KÖYKOOP'un böyle bir alt yapısı var mı? 

Peki, KÖYKOOP'un sütleri ile Tire Süt Koop'un sütleri, aynı marka ile aynı projede olması mümkün mü?

Eşit miktarda, eşit para ile alınan bu sütlerde, KÖKOOP'tan olası gelecek riskler ile İzmir Büyükşehir Belediyesi nasıl baş edebilecek???!!!

İstanbul ve Ankara'daki Büyükşehir Meclis toplantılarında yapılan kavgaları, tartışmaları görüyoruz... Peki, İzmir İBB'de ki İnciraltı, Kültürpark, Çeşme Urla projeleri ile ilgili meclis toplantılarında, Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı pek bir uyum içinde çalışmıyor mu?

ÇALIŞIYORLAR!!!

O zaman...

Bu manzaranı taktirini de okurlarımıza bırakıyoruz!

Yaşasın hak, hukuk, adalet, yetim hakkı masalcıları!


 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.