Ak Partili Can'dan CHP'li Perçin'e: "Meclis Üyenizi istifa ettirmek üzere bağ evine kaldırdınız!"

Ak Partili Can'dan CHP'li Perçin'e: "Meclis Üyenizi istifa ettirmek üzere bağ evine kaldırdınız!"

Ak Partili Meclis Üyesi Hanefi Can, Mecliste yaptığı konuşmada deyim yerindeyse CHP'li Meclis Üyesi İhsan Perçin'in siyasi CV'sini ortaya döküp, Menemen Belediyesi Meclis Salonuna perçinledi!

A+A-

CHP'li Menemen Belediyesi Meclis Üyesi İhsan Perçin'in incileri bir bir dökülüyor!

Telegram Haber, Menemen Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında Ak Partili Meclis Üyesi Hanifi Can'ın Meclis'te yaptığı konuşmasını haberleştirmiş, Can'ın "İhsan Perçin, oyunu Ak Partiye vereceğini söyledi" iddiasından sonra CHP Menemen İlçe Başkanlığı'nın Perçin hakkında disiplin soruşturması açıp açmayacağını sormuştu...

Ak Partili Can, bu defa Meclis'te CHP'li Meclis Üyesi İhsan Perçin'in gözlerinin içine baka baka konuştu ve şok iddialarını peş peşe sıraladı!

Ak Partili Can, benim yalanla, dolanla işim olmaz dedikten sonra şöyle konuştu: "İhsan Perçin, yazıhaneme gelerek benim aday olup olmadığımı sordu. Aday adayı olduğumu söyledim. Sende aday olsan Aydın da aday olsa oyumu size vereceğim; ne Hasan Ünal'a ne de Deniz Karakurt'a oy vermeyeceğim dedi. İhsan Perçin bunları söylerken yanımda şahitlerde vardı."

Öte yandan istifa ettirilen CHP'li Meclis Üyesi Koray Atasoy için de konuşmasında şok iddialara yer veren Ak Partili Can, istifa eden CHP'li Meclis Üyesini Atasoy'un İhsan Perçin tarafından bağevine kaldırdığını öne sürdü!

Ak Parti Meclis Üyesi Hanifi Can, CHP Meclis Üyesi İhsan Perçin hakkında akıl almaz ifadeleri bellekler de yerini alırken; bu ciddi iddiaları CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, CHP Meclis Grubu dinlemekle yetindi!

Meclis Üyesi ve aynı zamanda parti eğitmeni olan İhsan Perçin hakkında aleni Meclis'te söylenen bu iddialar hakkında disiplin sürecinin işletilip, işletilmeyeceği, partiden ihracının istenilip, istenilmeyeceği, CHP Menemen İlçe örgütünde merak konusu oldu!

Ayrıca CHP Menemen İlçe Başkan Ömer Güney, Ak Parti Meclis Üyesi Hanifi Can'ın yine Meclis'te yaptığı konuşmada geçen "açıktan para aldın" iddiası hakkında ne yapacak? İlçe Başkanı Güney, artık kamuoyunun da bilgilendiği ve eski CHP Meclis Üyesi Koray Atasoy'un Temmuz 2020'deki faaliyet raporuna hayır oyu kullandığı için tehdit edildiğine ve zorla  Meclis Üyeliğinden istifa ettirilmesine ilişkin, İhsan Perçin'le ilgili bilgi ve belgeleri savcılığa teslim ederek, suç duyurusunda bulunacak mı? (Bakalım Başkan Güney, Ak Partili Hanefi Can'ın gündeme getirdiği iddiaların üzerine gidebilecek mi?) 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.