Ak Parti Aydın İl Başkanı Özmen, Aydın BŞB şirketlerindeki 'Apartman Topuklu' zararları açıkladı!

Ak Parti Aydın İl Başkanı Özmen, Aydın BŞB şirketlerindeki 'Apartman Topuklu' zararları açıkladı!

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Özlem Çerçioğlu Başkanlığı'ndaki Aydın BŞB şirketlerinin "APARTMAN TOPUKLU" zararlarını Twitter hesabından açıkladı...

A+A-

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın BŞB şirketlerinden Aydın İmar A.Ş.'ye ait ve Sayıştay'ın 2020 yılı denetim raporuna dayandırdığı 2020 yılı toplam zararının 58 MİLYON 738 BİN 333 LİRA 73 KURUŞ olduğunu Twitter hesabından açıkladı!

Sayıştay raporuna yansıyan Aydın İmar A.Ş.'deki bu zararın "TOPUK" ölçülerinde ele alınması durumunda; ancak ve ancak 70'lere damgasını vuran "APARTMAN TOPUK"la açıklanabileceğini düşünüyoruz!

Özmen, "Belediye şirketleri nitelikleri itibariyle birer ticaret şirketi olmalarının yanında kamu kaynağı kullanmaları nedeniyle ticari amaç güden diğer şirketlerden ayrılmaktadırlar. Ama görünüyor ki BŞB yetkilileri kamu kaynağı kullandığının farkında değil." şeklinde yaptığı paylaşımda; Aydın BŞB'yi yönetenlerin şirketlerde kullanılan "SERMAYE"nin dahi "KAMU KAYNAĞI" olup olmadığının hala farkında OLMADIKLARINI belirtiyor!

Temsil, askere gittiğinde bile ASKİ'den maaş almaya devam eden ASKİ Abone Dairesi Başkanı Egemen Emre Beşli, yönetim kurulunda yer aldığı ve zarar eden Aydın İmar A.Ş. şirketinden de askerdeyken "MAAŞ" almaya devam etmiş midir? (Beşli'nin askerdeyken cebine koyduğu maaşlar Sayıştay'ın raporunda yer almış mıdır?)  

Beşli, askerdeyken bile Aydın İmar A.Ş.'den "CİLLOP" gibi aldığı MAAŞLAR, bu Sayıştay raporunun böylesine APARTMAN TOPUKLU çıkmasına katkı sağlamış mıdır? (Sahi, Beşli askerdeyken hesabına yatan cillop maaşları geriye ödemeyi düşünüyor mu? Yargı hesap sorar diye korkmasına gerek yok! Nasıl olsa bu işe de bir ilkokul öğretmeni bulunur!)

Özmen, "Aydın BŞB'nin iştiraki olan 4 şirket daha var. Aybel A.Ş., Ege Et A.Ş., Personel A.Ş. ve Ay-Jeotermal Enerji A.Ş." diyerek Aydın BŞB şirketlerini Karacasu saksıları gibi dizmiş... Ve... Eklemiş: "Bu şirketlerin de mali tabloları Aydın halkına açıklanmalı."

Ne hoş değil mi şu kamuoyu araştırma şirketlerinin "en başarılı belediye başkanı" çalışmaları... Hangisini gönderirseniz gönderin Aydın'a çıkacak sonuç belli: "Topuklu Efe Türkiye birincisi!"

Bakalım Aydın İmar A.Ş.'den sonra diğer 4 şirkette zararların boyutları; Apartman Topuklu mu yoksa Dolgu Topuklu mu çıkacak?

İŞTE AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZMEN'İN O PAYLAŞIMLARI: 

12v.png12vw.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.