Ak Parti Aydın il başkanı Ökten, Aydın'ın en "BEAUTİFUL" çiftliğini tanıttı!

Ak Parti Aydın il başkanı Ökten, Aydın'ın en "BEAUTİFUL" çiftliğini tanıttı!

CHP'nin en güzel yönetilen Büyükşehir belediyeleri arasında gösterilen Aydın BŞB'ye ve CHP il Başkanı Hikmet Saatçı'ya, en büyük destek yerelde muhalefet Ak Parti İl Başkanı Gökhan Ökten'den geldi...

A+A-

CHP'li Özlem Çerçioğlu Başkanlığında 3 dönemdir mutluluk rüzgarları ile yönetilen Aydın BŞB'ye, yerelde muhalefet partisinden destek geldi!

Ak Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; mevkidaşı CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı'yı Aydın BŞB'de yaptığı örgütlenmeden dolayı kutladı!

Ökten'in beğeni yağmuruna tutulan bu paylaşımındaki "Aile Çiftliği" yakıştırması da "BEAUTİFUL" çıkartmaları aldığı bildirildi! 

Ökten, paylaşımında Saatçı'nın Aydın BŞB'deki "FAMİLY" örgütlenmesini deşifre ederken; "Ben varsam Aydın'da seçimleri alırız" diyen Aydın BŞB Başkanı Çerçioğlu'na da selam göndermeyi ihale etmedi: "Aydın halkın karşısına nasıl çıkacaksınız?" 

İşte Ak Parti İl Başkanı Ökten'in, mevkidaşı CHP İl Başkanı Saatçı'nın Aydın BŞB'deki örgütlenmesini kutladığı o paylaşımı: 

368406486-758174996314084-8358703116201880749-n.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.