Afyonlu Burcu'nun "DEM"liği Aydınlı Özlem'in başında paralandı!

Afyonlu Burcu'nun "DEM"liği Aydınlı Özlem'in başında paralandı!

DEM Parti Aydın BŞB Eşbaşkan adayı Zozan Koç, CHP’yi faşist zihniyetle suçlarken “Biz sizin faşist zihniyetinizle mücadele ediyoruz” dedi.

A+A-

CHP'nin Afyonkarahisar belediye başkan adayı Burcu Köksal'ın “Belediyeyi kazandığımda bu kapıdan DEM Parti hariç herkes girebilir” sözleri DEM Partilileri adeta çılgına çevirdi!

DEM Parti Aydın BŞB Eşbaşkan adayı Zozan Koç, CHP’yi faşist zihniyetli olmakla suçladığı konuşmasında “Biz sizin faşist zihniyetinizle mücadele ediyoruz” dedi.

DEM Parti Aydın BŞB Eşbaşkan adayı Zozan Koç, adeta CHP'den Afyonkarahisar belediye başkan adayı Burcu Kösal'a yanıt şeklinde yaptığı konuşmasında; Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu da faşist zihniyetle suçladı!

Zozan Koç, “CHP Ayfon Belediye Başkan adayı sizi belediyenin kapısından almayacağım diyor. Biz zaten sizin bu faşist zihniyetinizle savaşıyoruz. Biz bu güne kadar onlarla mücadele ettik. Mücadele etmeyi en iyi bilen halk biziz. Ezilen de biziz, sömürülen de biziz. Biz buradan onlara şunu söylemek istiyoruz ki, sizin bu faşist zihniyetinizi öyle bir yeneceğiz ki siz Aydın'ı da kaybedeceksiniz, İstanbul'u da, Afyonu da, Mersin'i de, her yeri de kaybedeceksiniz. Biz bunu söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Aydın siyaset kulislerinde; CHP Afyonkarahisar belediye başkan adayı Burcu Köksal'ın DEM Partilileri hedef alan konuşmasının ardından, en büyük oy kaybının Aydın'da yaşanılacağı konuşuluyor. Kulislerde, CHP Aydın BŞB başkanı ve adayı Özlem Çerçioğlu'nun en az 4-5 puan oy kaybettiği öngörülürken, Çerçioğlu'nu bu seçim döneminde, önceki CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun düzlüğe çıkarabileceği, Kılıçdaroğlu'nun da bir an önce Aydın'a gelip Çerçioğlu'na 7/24 destek vermesi gerektiği savunuluyor!

Telegram Haber olarak, bizler de Kılıçdaroğlu'nun bir an önce Aydın'a gelmesini, müthiş siyasi seçim taktikleri ile Çerçioğlu'nun tepe taklak gitmesini engellemesi gerektiğini düşünüyoruz!
Türkçesi, Kılıçdaroğlu'na Aydın'ın yolları düşüyor! 

İşte DEM Parti Aydın BŞB Eşbaşkanı Zozan Koç'un o konuşması: 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.