Afyonkarahisar'da termal oteller 9 günlük bayram tatiline hazırlanıyor

Afyonkarahisar'da termal oteller 9 günlük bayram tatiline hazırlanıyor

Termal turizminin yanı sıra tarihi ve kültürel özelliğiyle de ön plana çıkan Afyonkarahisar, 9 günlük bayram tatilini hareketli geçirecek.

A+A-

Zafer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Ali Gümüşhan: "Ramazan ayında oteller tadilat çalışması yapıyor, yenileniyor. Birkaç gün içinde tüm havuzlar, aktivite alanları hazır olacak", "Afyonkarahisar termal tatilde bir numara. Burası termal tatil dışında tarih, kültür ve gastronomi anlamında da çok önemli bir turizm destinasyonu"

Termal turizminin yanı sıra tarihi ve kültürel özelliğiyle de ön plana çıkan Afyonkarahisar, 9 günlük bayram tatilini hareketli geçirecek.

Yaklaşık 25 bin yatak kapasitesi bulunan kentte, aralarında beş yıldızlı otellerin de olduğu birçok tesiste, öğrenciler ve ailelerinin keyifli bayram tatili geçirebilmesi için hazırlıklar sürüyor.

Otellerde, bayram tatilinde çocuklar için çeşitli animasyonlar düzenlenecek, büyükler için canlı müzik olacak.

Ziyaretçiler, kentin tarihi ve kültürel özelliklerini de yakından tanıma fırsatı bulacak.

Gelen misafirler için her şey düşünülüyor

Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Gümüşhan, AA muhabirine, bayram tatilinin uzamasıyla otel rezervasyonlarında artış yaşandığını söyledi.

Bayram tatili için şimdiden yüzde 80 civarında satış yaptıklarını anlatan Gümüşhan, "Bayramdan önce gelen misafirler hem oruç tutacak hem de tatil yapacaklar. Zaten otellerde kampanyalar var." dedi.

Gümüşhan, Ramazan Bayramı'nda tatilcilerin gözde termal adresinin Afyonkarahisar olduğunu vurguladı.

Rezervasyonlardaki ilgiden çok memnun olduklarını belirten Gümüşhan, "Ramazan ayında oteller tadilat çalışması yapıyor, yenileniyor. Birkaç gün içinde tüm havuzlar, aktivite alanları hazır olacak. Misafirler, hoşça vakit geçirecekler. Afyonkarahisar termal tatilde bir numara. Termal tatil dışında tarih, kültür ve gastronomi anlamında da çok önemli bir turizm destinasyonu." diye konuştu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.