ADÜ'nün banka promosyon ihalesi 38 binden sonuçlandı, Aydın BŞB karıştı!

ADÜ'nün banka promosyon ihalesi 38 binden sonuçlandı, Aydın BŞB karıştı!

Başkan Özlem Çerçioğlu'nu seçim öncesi banka promosyon ihalesi sıkıntısı sardı! ADÜ ihalesini örnek alan emekçiler, banka promosyonunun en az 35 Bin TL olmasını bekliyor! Aksi taktirde "Aydın'da CHP'ye oy yok kampanyası" başlatacakları iddia ediliyor...

A+A-

"Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde (ADÜ) banka promosyon ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 7 banka şubesi temsilcisi katılırken, 38 bin lira teklif veren Yapı Kredi Bankası ihalenin kazananı oldu." Aydın Denge
Aydın Denge gazetesinin haberine göre; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi banka promosyon ihalesi 38 Bin TL ile sonuçlanmış.

Aydın BŞB başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eşinin Jantaş fabrikasında banka promosyon ihalesi 23 Bin TL ile sonuçlanmış...

Aydın BŞB Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Bozbaş, yaklaşık 5 bin çalışanı olan Aydın BŞB emekçilerine banka promosyon parası konusunda "10 Bin TL olacak" gibi laflar edince; deyim yerindeyse ortalık karışmış!

Aydın BŞB emekçilerinin beklentilerinin de en az 35 Bin TL olduğu belirtiliyor!

Hal böyle olunca; doğal olarak ortalıkta karışmış!
Aydın BŞB yönetiminden de banka promosyonu konusunda ciddi bir açıklama gelemeyince; BŞB emekçileri de bu defa banka promosyonu 10 Bin TL olursa; iddialara göre "seçimde CHP'ye oy yok kampanyası" başlatacaklarını ilan edeceklermiş!

Ayrıca, Aydın BŞB emekçileri, ilçe belediyelerinde bile banka promosyon ihalelerinin geçtiğimiz yıl 24 Bin TL ile sonuçlandığını Aydın BŞB yönetimine hatırlatmışlar! 
Bkz. Google, Beşiktaş belediyesi banka promosyon ihale haberleri. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.