6'LI MASA TOPLANIP TOPLANIP DAĞILSIN, İZMİR'E EN AZ "16'LI MASA" LAZIM!

6'LI MASA TOPLANIP TOPLANIP DAĞILSIN, İZMİR'E EN AZ "16'LI MASA" LAZIM!

Genel seçimler bahane, yerel seçimler şahane! İlk aday adaylığı "flört"nü CHP'li e. vekil Zeynep Altıok'un İzmir'in Urla ilçesinde başlattığı bildirildi...

A+A-

Mart 2024 yerel seçimleri için sahaya ilk çıkanın CHP'li (ithal) e. Milletvekili Zeynep Altıok'un olduğu bildirildi!

Altıok'un Urla belediye başkanlığı aday aday adaylığı çalışmalarına başladığı, 3'lü 4'lü yemekli görüşmelerle işi şimdiden sıkıya almaya çalıştığı kaydedildi! (Dondurmacı bu gelişmelere ne diyordur? şimdilik orası meçhul!)

Malumunuz; ne yerel ne genel seçimlerde, İzmir'i gözünüze kestirdiniz mi, bu işin yüzde 49'u oldu bitti demektir! (İsterseniz Saylonlu olun) 

Eh... Yüzde 51'lik kısmını da CHP genel merkezinde çözdünüz mü, ver elini İzmir!
Bavulunuzla da gelmenize gerek yok; sanal alemdeki sosyal medya hesaplarınıza "İzmir" ibaresini eklediniz mi, iş tamam demektir! 

Ardında da gelsin rakılar, gitsin rokalar... Nasıl olsa "kim bu" diye sorana kadar da 4-5 yıl cırrrttt diye geçmiyor mu?

Peki, CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi ömrünün yerel seçimlere aday yazmaya yeteceğinin garantisi var mı? Kemal Bey keşke aday olsa! Kemal Bey'in tek hedefinin son defa genelde, yerelde adayları yazmak değil mi? 

s-e6b9599350fa9fb55ffe2b9fda3bf73c57f67eeb.webp

2015 Genel seçimlerine reklamcının sloganıyla giren Y-CHP'nin 2023'te geldiği noktayı aşağıdaki fotoğraf yeterli derecede anlatmıyor mu?

0x0-ismail-saymazdan-chpye-yeter-soz-milletindir-elestirisi-yenilginin-sloganiyla-zafer-kazanilmaz-1.jpg

Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce'nin "Beni 51 gün kala atadılar. 6'Lı Masa da 50 gün kalaya adayını açıklar" dediği göz önüne alınırsa; e. vekil Altıok'un da paçayı şimdiden sıvadığına bakılırsa; bu iş olmuş bitmiş demektir!

Ne yani Aydın BŞB başkanı Çerçioğlu'nun yeniden adaylığını daha aday adaylarının bile sahaya çıkmadığı dönemde Sarı Çizmeli Mehmet Ağa mı açıklamıştı?

Şunun şurasında e. vekil Zeynep Altıok'un Urla belediyesi başkan adaylığı bugünden açıklanmış oluverse; kim kalkıp ne diyecek? Demokrasinin tillahı Y-CHP'de yaşanmıyor mu? 

Yalnız... Altıok'a bir hatırlatmada bulunalım... İzmir'in 30 ilçesi bir yana Urla bir yana... Urla, İzmir'in en sert lokmalarının başında gelir!
Başka ilçelere benzemez!
Velev ki aday oldunuz... Öyle bir güzel alkışlarlar ki sizi; ancak sandıkta çakıldığınızda anlayabilirsiniz o alkışların DESİBELİNİ! 

Neyse... Genelden daha çok yerel seçimlerin İzmir'de çok renkli geçeceği şimdiden belli oldu!

Bu yüzden de Y-CHP'ye; yerel ve genel seçimler aday belirlemede tepe tepe kullandığınız İzmir'imize, yerele aday belirlemede de 6'lı Masa kafi gelmez, en az "16'Lı Masa" kurmanız gerektiğini öneriyoruz! 

Niye mi?

Mart 2019 için İzmir'e dayattıklarınızın icraatlarına bir bkz! 

Yetmez mi?

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.