22 Yıllık tecrübe, Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için yeniden kolları sıvadı

22 Yıllık tecrübe, Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için yeniden kolları sıvadı

Bornova Esnaf Odası seçimleri öncesinde Mustafa Akkaya'nın yeniden adaylık açıklaması, Bornova esnafında heyecan yarattı.

A+A-

Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık seçimleri ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Akkaya “Yokluğu da biliyorum, paylaşmanın da dayanışmanın da ne demek olduğunu biliyorum. 1996 yılında Esnaf Odası yönetimine girdim, 2000 yılında Başkan vekili, 2002 yılında da Esnaf Odası Başkanı olarak bugüne kadar görevimin başındayım. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu üyesi olarak sadece Bornova’dan değil, 30 ilçeden ve 129 odanın da sorumluluğunu taşıyan esnaf kardeşinizim.” dedi.

0f7439a2-264e-4c18-ab62-44817a43ff5a.jpg

6e299bcd-a0b8-4065-b45b-660c140adbbd.jpg

Bornova’nın tanınmış ailelerinden olan Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Akkaya, esnaflardan gelen destek ve istekler üzerine yeniden aday olduğunu açıkladı.

Tecrübelerimiz, birikimimiz, konuya olan hakimiyetimizle tekrar arkadaşlarımızla beraber bu yolda yürümeye devam edeceğiz diyen Akkaya, şöyle konuştu: "Allah’ın izniyle bu işten bugüne kadar nasıl başımız dik, yüzümüz güleç çıktıysak; Allah’ın izniyle bu seçimde de böyle olacak. Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odasına aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” 

BİZ ESNAFIMIZLA BİRLİKTEYİZ, “YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Başkan Akkaya, “Pandemi sürecinde esnaflarımızın işletmeleri kapalı kaldı. Bu süreçte yaptığımız mücadeleye tüm esnaflarımız şahittir. Belediye, Kaymakamlık ve tüm kamu kurumları ile Pandemi sürecinde esnafa köprü olduk. Berber, Çay ocağı, Lokantalara Bornova Belediyesi ile Bornova Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak hijyen paketi dağıttık. Ayrıca Kahvecilere Büyükşehir ve Bornova Belediyesi ile ortak olarak destek paketi dağıtımı yaptık" dedi.

22 YILLIK TECRÜBEYLE BİZ İŞİMİZE VE ESNAFA BAKIYORUZ 

Akkaya, "Ben ayrıca şunu da ifade etmek istiyorum, biz yeni aday değiliz ki kendimizi anlatalım yapacaklarımızı anlatalım. Esnaflarımız bizlere verdiği destekle; odamızı ekibimle yönetmeye çalıştık. Gücümüzün yettiği kadar mücadele etmeye çalıştık. Eksikliğimiz var mıdır vardır. Her şey dört dörtlük yaptık desek yanlış konuşmuş oluruz. Ben şunu yaptım, bunu yaptım demeyi kendime yakıştırmıyorum; çünkü bunları zaten yapmak zorundaydık. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim için önemli olan esnafımızı kırmamak, odamızda esnafımıza güler yüzlü olmaktır” dedi.

3a6d3e68-5d03-4402-a800-d63731779b31.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.