2014 Yılından beri CHP'nin yakasından düşmeyen Berberoğlu, Hak Hukuk Adalet Derneğine üye olacak mı?

2014 Yılından beri CHP'nin yakasından düşmeyen Berberoğlu, Hak Hukuk Adalet Derneğine üye olacak mı?

Kemal Bey'e 2014 yılından beri yoldaşlık yapan Enis Berberoğlu, Hak Hukuk Adalet Derneği'ne kayıt olacak mı?

A+A-

"Adalet Yürüyüşü, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde başlayan, çeşitli isimlerin ve grupların katılımıyla büyüyen, Ankara'dan İstanbul'a kadar "adalet" talebiyle gerçekleşen sivil yürüyüş olayıdır. Kılıçdaroğlu yürüyüş kararını, 14 Haziran 2017'de Millî İstihbarat Teşkilatı'na ait TIR'ların görüntülerini Cumhuriyet gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Can Dündar'a verdiği suçlamasıyla yargılanan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun yirmi beş yıl hapis cezası alması ve tutuklanmasına kararı verilmesi sonrasında aldı." Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Adalet_Y%C3%BCr%C3%BCy%C3%BC%C5%9F%C3%BC_(2017)

Enis Berberoğlu ve Can Dündar için Ankara-İstanbul yollarına düşen ve 25 günde "Hak", "Hukuk", "Adalet" çağrılarının yapıldığı "Adalet Yürüyüşü"nü tamamlayan Kemal Kılıçdaroğlu, hafta içinde İzmir'de de binası tutulmuş olacak olan Hak Hukuk Adalet Derneği'ne Enis Berberoğlu'nu da üye kaydettirecek midir?
Kemal Bey'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Enis Berberoğlu da Hak Hukuk Adalet Derneği'ne nasıl bakıyordur? Tıpış tıpış gidip üye olacak mıdır? 
CHP'yi bugüne kadar meşgul eden Enis Berberoğlu'nun 14 Mayıs 2023 seçimlerinde bile Kılıçdaroğlu tarafından MV listesine yazılarak yeniden MV olması sağlanan Berberoğlu'nun, ülkesine, partisine, Türk halkına ne gibi katkıları olmuştur?
Duyan, bilen var mıdır? 

6 Eylül 2014 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisine seçilen Enis Berberoğlu, 14 Eylül 2014 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından iletişim ve medya ile ilişkilerden sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine getirilmiş; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 25'inci, 26'ıncı, 27'inci ve 28.'nci  dönem İstanbul milletvekili olması sağlanmıştı!

opera-anlik-goruntu-2024-05-27-100407-www-facebook-com.png
Zamanında "Sen yoksan bir kişi eksiğiz" diyerek İzmirlileri mitinge çağıran Kılıçdaroğlu'nun, 2014'ten beri yalnız bırakmadığı yoldaşı Enis Berberoğlu'nun da STK'cılık yolunda Kemal Bey'i yalnız bırakmayacağını düşünüyoruz! 

Hak Hukuk Adalet Derneği'ne üye olması gereken ve Kemal Bey tarafından CHP'ye ve Türk siyasetine kazandırılan profilleri tanıtmaya devam edeceğiz... 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.